Despre noi

PET Communications

Afla mai multe despre noi

S.C. PET COMMUNICATIONS S.R.L. este o companie privata infiintata in 1994 ce activeaza in domeniul proiectarii, executiei si punerii in functiune a instalatiilor electrice de inalta, medie, joasa tensiune si automatizari.

De-a lungul anilor, S.C. PET COMMUNICATIONS S.R.L. s-a dezvoltat treptat ajungand azi la stadiul unei companii care va ofera solutii si servicii complete atat pentru segmentul lucrarilor civile cat si pentru cele industriale.
In urma unei indelungate colaborari, ne bucuram de privilegiul de a fi parteneri ai Siemens SRL , una dintre cele mai importante companii de tehnologie din Romania al carei nume este, de peste 100 de ani in Romania, sinonim cu realizari tehnice, inovatie, calitate si incredere.

Seriozitate si respect

O companie cu traditia calitatii

Conducerea companiei este asigurata de Consiliul Director ce coordoneza intreaga activitate a societatii. Personalul societatii a crescut in mod constant la un numar de 80 de angajati in prezent.

In scopul imbunatatirii nivelului calitativ al serviciilor si produselor furnizate si a satisfacerii clientului, S.C. PET COMMUNICATIONS S.R.L. dispune de tehnologii si proceduri operationale specifice, precum si de personal calificat si atestat.

Orice proiect este unic, atat din punct de vedere al cerintelor beneficiarului cat si al solutiilor tehnice, fapt pentru care noi am creat o echipa de profesionisti in domeniul consultantei si cercetarii, care va sta la dispozitie cu un pachet complet de cunostinte si experienta profesionala in orice situatie.

Obiectul de activitate principal: 4321- Lucrari de instalatii electrice .

Activităti (CAEN Rev.2) desfăsurate la sediul social : 2712-Fabricarea aparatelor de distributie si control a electricitatii, 3314-Repararea echipamentelor electrice, 7120-Activitati de testari si analize tehnice.

Activităti (CAEN Rev.2) desfăsurate la beneficiari si/sau în afara sediilor proprii : 3314- Repararea echipamentelor electrice, 4329-Alte lucrari de instalatii pentru constructii, 6201-Activitati de realizare a soft-ului la comanda (software orientat client), 7120- Activitati de testari si analize tehnice.