Activitati de consultanta si proiectare

S.C. PET COMMUNICATIONS S.R.L. va ofera servicii de consultanta profesionala pentru proiectele D-vs astfel incat sa raspunda cat mai bine tuturor cerintelor si nevoilor speciale pe care le are fiecare lucru in parte.


Orice proiect este unic, atat din punct de vedere al cerintelor beneficiarului cat si al solutiilor tehnice, fapt pentru care noi am creat o echipa de profesionisti in domeniul consultantei si cercetarii, care va sta la dispozitie cu un pachet complet de cunostinte si experienta profesionala in orice situatie.

Stim de asemenea cat de anevoioasa poate fi relatia cu autoritatile locale si furnizorii de utilitati astfel ca va oferim suport si in acest sens (intocmirea si depunerea documentatiei tehnice pentru obtinerea Autorizatiei de construire, Certificatului de urbanism si a avizelor mentionate prin acesta).

Echipa de proiectare va ofera servicii de elaborare a diferitelor faze de proiectare (studiu de solutie, studiu de fezabilitate, proeict tehnic si caiet de sarcini, detalii de executie) pentru:

- instalatii si retele electrice de medie si joasa tensiune (linii electrice aeriene si subterane, statii de transformare);
- tablouri electrice de automatizare;
- sistem SCADA pentru diverse instalatii de automatizare comanda si control